Wilt u een zeilboot huren direct aan het IJsselmeer?

Nederland kent geen mooier zeilwater dan het IJsselmeer.
Het IJsselmeer en de plaatsen rondom zijn geliefd zeilgebied.
Bekend zijn: Enkhuizen, Volendam, Urk, Hoorn, Medemblik, Lemmer, Stavoren.

In Enkhuizen kunt u een nieuw Bavaria zeiljacht huren van 33 – 45 ft.
Zeilbotenverhuur Windkracht 5 verhuurt de nieuwste modellen Bavaria zeiljachten vanuit de Compagnieshaven direct aan het IJsselmeer.

Met directe toegang tot het Markermeer, de Waddenzee en de Westfriese eilanden voldoet dit vaarwater aan uw zeilwensen.

Zeilen van Enkhuizen naar Lemmer

Vanuit de Compagnieshaven in Enkhuizen kunt u alle kanten op. Een open verbinding voert u rechtstreeks het IJsselmeer op naar Friesland.

U vaart in circa 4 uur naar Lemmer. Omdat de koers ongeveer noordoost is, zult u bij de overheersende westenwind rustig naar Lemmer varen.

Aan het eind van de Groote Brekken kunt u via de Prinses Margriet-sluis Friesland in of naar de binnenstad van Lemmer. Voor Lemmer houdt u stuurboord aan en vaart u het Stroomkanaal in. Veel jachthavens bieden hier hun diensten aan maar vindt u iets minder comfort geen probleem dan vaart u twee bruggen door om in de binnenstad te gaan liggen (let op: het kan er zeer druk zijn).

Gemakkelijk en snel uw zeilboot huren direct aan het IJsselmeer

Voor een zeilboot huren aan het IJsselmeer bent u bij Zeilboten verhuur Windkracht 5 aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 13 jaar ervaring. Windkracht 5 is de zeiljachtverhuurder met de jongste vloot c.q. de meeste nieuwe Bavaria zeiljachten van Nederland. Breng gerust een bezoek aan onze thuishaven in Enkhuizen. Direct vanaf steiger A kunt u een zeilboot huren van het wereldwijd bekende merk Bavaria. Aan boord zult u veel luxe aantreffen. Onze nieuwe zeilboten zijn veelal uitgerust met: marifoon, kaartplotter, AIS, stuurautomaat, boegschroef, verwarming in alle hutten en natuurlijk een compleet uitgeruste keuken. Veiligheid gaat voor alles  daarom zijn onze jachten standaard uitgerust met nieuwe automatische reddingsvesten,  lifelines, noodsignalen, de nieuwste waterkaarten en kunt u een gekeurd reddingsvlot als optie bijhuren.

Zeilboot huren IJsselmeer

Zeilboot huren IJsselmeer
Zeilboot huren IJsselmeer

De prijzen voor een zeilboot huren in Enkhuizen

De prijs voor een zeilboot huren aan het IJsselmeer is afhankelijk van het type zeiljacht en de duur van uw zeilvakantie. Bekijk voor de actuele prijzen en beschikbaarheid ons reserveringssysteem.

In onze prijslijst vindt u de minimale en maximale huurprijzen per jacht.

Een zeilboot huren aan het IJsselmeer? Stap aan boord van één van onze zeiljachten.

Gaat het om een ontspannen weekend weg met vrienden of even lekker een dagje zeilen: Windkracht 5 heeft de perfecte zeilboot voor u. Wilt u een zeilboot huren aan het IJsselmeer?  Of heeft u vragen?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op bel naar 0229– 264115 of stuur een e-mail naar info@windkracht5.nl

Langskomen kan natuurlijk ook wij zijn altijd mobiel bereikbaar op 06 44188196.

Een zeilboot huren bij Zeilbotenverhuur WINDKRACHT 5 direct aan het IJsselmeer staat garant voor een superstart van uw zeilvakantie!