Zeilboot huren

Zoekt u een professionele zeiljacht verhuurder direct aan het IJsselmeer? Zeilbotenverhuur Windkracht 5 heeft een eigen vloot met elf jonge Bavaria zeilboten. Voor 2 t/m 8 personen kunt u vanuit de Compagnieshaven Enkhuizen verschillende Bavaria zeiljachten huren. Een onbezorgde zeilvakantie in Nederland op het IJsselmeer, het Markermeer, de Friese Meren, de Waddenzee en de Noordzee begint allereerst met een zeilboot huren en bovendien windkracht 5.

Een zeilboot huren voor een dag, (lang) weekend, (mid)week of langer? Wij adviseren u graag!

Zeilbotenverhuur Windkracht 5

2004 – 2019

Mogelijkheden zeilboot huren Windkracht 5

De mogelijkheden voor een zeilboot huren zijn ongekend bij Zeilbotenverhuur Windkracht 5.

Een bedrijfsuitje met collega’s een zeilboot huren zorgt voor teambuilding, een weekend zeilen met vrienden, een zeilvakantie in Nederland of heeft u plannen om een Bavaria zeilboot te huren als verrassing voor uw partner? Wij helpen u graag bij de keuze van een zeilboot en verhuren desgewenst met versiering en bubbels aan boord.

Met een Bavaria zeiljacht over het Markermeer langs Hoorn, Edam, Volendam, Monnickendam naar het IJ in Amsterdam.
Een zeiltocht over de Friese Meren langs Lemmer, Stavoren, Heeg en Sneek of een onvergetelijke zeilvakantie over de Waddenzee naar de Waddeneilanden: Terschelling, Vlieland en Ameland. Het is zelfs mogelijk om een zeilboot te huren voor zeezeilen over de Noordzee naar Engeland, Zweden of Helgoland.

Een zeilboot voor een korte of lange periode, maak uw zeilwensen kenbaar en wij maken graag een offerte voor u of bel 06 441 881 96.

Luxe uitgeruste Bavaria zeilboot

Onze zeiljachten zijn luxe uitgerust met buiskap, automatische zwemvesten, marifoon, kaartplotter, Tri-lens radarreflector, Webasto verwarming, toilet, douche, fornuis, oven, koelbox en ondiepe kiel. U kunt bij ons een zeilboot huren met een rol- of conventioneel zeil, bimini, boegschroef en klapschroef.

De zeiljachten hebben een boegbeschermer en een stootrand, die het zeiljacht behoed voor schade. Manoeuvreren en de box in- en uitvaren met een zeilboot was nog nooit zo eenvoudig.

U kunt verschillende extra’s huren: beddengoed, handdoeken, zeilpakken, bijboot, reddingsvlot, comfort seats en een schipper. Heeft u nog andere wensen . . . laat het ons weten!

Een zeilboot huren vanuit de Compagnieshaven Enkhuizen

De Compagnieshaven is prima bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. De Compagnieshaven heeft een afgesloten parkeerterrein. Windkracht 5 heeft vaste ligplaatsen met gratis walspanning, water en Wifi op steiger A en kop H. De jachthaven ligt direct aan het IJsselmeer. U kunt alle kanten uit zeilen zonder voor een brug of sluis te hoeven wachten. Met een zeilboot vanuit Enkhuizen plant u eenvoudig een zeiltocht naar Friesland (Lemmer), de Wadden (Terschelling) en zelfs de Noordzee.

Op het grote terrein van de Compagnieshaven vindt u het havenkantoor met loungeruimte, wasruimte en modern sanitair. Verder is er een supermarkt, watersportwinkel, speeltuin en een groot restaurant.

Waar ooit VOC schepen lagen ligt nu de WINDKRACHT 5 vloot. Vanaf de Compagnieshaven wandelt u zo Enkhuizen in. Een nostalgisch stadje met gezellige restaurantjes en leuke winkeltjes.

Wilt u een zeilboot huren maak dan uw keuze uit ons geweldige aanbod luxe uitgeruste Bavaria zeiljachten.

zeilboot-overzicht

Beschikbare Bavaria zeilboten en huurprijzen vindt u via de oranje button (ga door zonder in te loggen) of vraag een offerte aan.

prijzen-beschikbaarheid
offerte-aanvragen

Voordelen zeilboot huren Windkracht 5

  • Nieuwe Bavaria zeiljachten
  • Een zeilboot huren met een luxe uitrusting
  • Vaste ligplaatsen in de Compagnieshaven Enkhuizen (direct aan ’t IJsselmeer)
  • De Compagnieshaven heeft goede parkeergelegenheid en faciliteiten
  • Zo vroeg mogelijk aan boord
  • Windkracht 5 biedt goede service en flexibiliteit (ook onderweg met het huurjacht)
  • Een zeilboot huren met vroegboekkorting en klantenkorting (voor terugkerende huurders)