Bavaria 37 ‘Lars’ 2019

Windkracht 5 Enkhuizen

Heeft u met onze Bavaria 37 Cruiser “Lars” gezeild?

Vond u het ook zo’n fijn jacht met die grote salon en ruime badcel? Wij horen vaak enthousiaste verhalen en zouden erg blij zijn als u hier een recensie plaatst.
Uw ervaring kan van grote waarde zijn voor volgende huurders maar ook voor ons.
Hartelijk dank en met vriendelijke groeten van Peter en Yvette

Overweegt u de huur van de comfortabele Bavaria 37 Cruiser met 2 hutten?

Omdat de ‘Lars’ zelf helaas nog geen recensies heeft ontvangen kunt u hier ervaringen lezen van eerdere huurders met het identieke zeiljacht: de Bavaria 37 ‘Ayubowan’. Dit jacht heeft in onze vloot gevaren van 2017-2019. De eigenaar ging met pensioen en er zelf lekker van genieten. Omdat dit jacht bijzonder goed beviel en wij huurders hebben, die juist deze indeling bijzonder waarderen vanwege de ruime salon besloten wij zelf te investeren in een jacht zoals deze.

2 antwoorden
 1. Jim Hoogerhout
  Jim Hoogerhout zegt:

  Na vorig jaar voor het eerst een Bavaria gehuurd te hebben bij Windkracht 5 kwamen we dit jaar terug voor een nieuwe week in het zomerseizoen. Omdat het een warme week ging worden gekozen voor een boot met Bimini en de 2 hut uitvoering omdat we niet meer nodig hadden. De extra ruimte binnen in is top, en de boot is mooi en netjes onderhouden. Goede zeileigenschappen en een uitgebreide inventaris maakt de week compleet. Wederom leuk en goed contact gehad met Yvette en Peter. Tot snel!

  Beantwoorden
  • Peter en Yvette van Wier
   Peter en Yvette van Wier zegt:

   Hoi Jim,
   Dit jaar (2022) uiteraard weer een Bavaria 37!
   Nu de ‘Lars’ met 2 hutten, een riante salon en badkamer en inderdaad de bimini (voor afgelopen zomer onmisbaar) een nog fijner jacht voor jullie.
   Groeten aan je vader en graag tot ziens!
   Peter en Yvette

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *