Bavaria 33 ‘Anouchka’ 2014

Heeft u met de Bavaria 33 Cruiser “Anouchka” gezeild?

Wilt u hier recensies van de Bavaria 33 Cruiser achterlaten dat stellen wij zeer op prijs. Uw ervaring kan van grote waarde zijn voor potentiële huurders die op zoek zijn naar een geschikt huurjacht.
Hartelijk dank voor uw moeite en groeten van Peter en Yvette!

Heeft u interesse in de huur van de Bavaria 33 Cruiser?

Lees hier ervaringen van eerdere huurders van dit zeiljacht. Praktijkervaring is waardevolle informatie voor het maken van een juiste keuze.
Een alternatief voor de Bavaria 33 is de Bavaria 34 uit 2021 met eveneens rolzeilen, 2 hutten en een natte cel (maximaal 5 personen).

7 antwoorden
 1. Schommer Marc
  Schommer Marc zegt:

  Hallo, meine Frau und ich hatten vom 20.09.-29.09.2021 die “Anouschka” gechartert. Die Übergabe sowie die Rückgabe waren absolut stressfrei und kompetent. Das Schiff segelt super und ist komplett ausgestattet. Technisch wie optisch top und sehr sauber! Das Teakdeck verleiht der “Anouchka” noch einen zusätzlichen Charme. War alles wunderbar, wir kommen wieder!
  Danke an Peter und Yvette!
  Marc & Inez Schommer

  Beantwoorden
 2. Ad van Rooijen
  Ad van Rooijen zegt:

  Na 5 dagen zeilen met de Anouchka nu weer “met beide benen op de wal”. Met ons gezin heerlijk genoten van het fantastische nazomer weer en de Bavaria 33 die van meer gemakken voorzien is dan we gebruik van hebben kunnen maken. Zeer complete boot dus en in uitstekende conditie! Nu eens bladeren in de agenda van 2018 voor onze volgende trip. Alle complimenten voor de klantvriendelijke en no-nonsense afhandeling van de verhuur door Peter en Yvette!

  Beantwoorden
 3. Mariska van Oeffelen
  Mariska van Oeffelen zegt:

  Wij hebben afgelopen week zowel met de Anouchka als de Parel gezeild en zijn nu alweer aan het plannen voor een volgende zeiltocht bij Windkracht 5. Onze zeilweek is alles geworden wat we gehoopt hadden en zelfs meer!

  Via google en op basis van de positieve recensies hebben wij contact gezocht met Peter en Yvette. De persoonlijke aandacht, lessen op maat en snelle/heldere manier van communiceren maken dat Windkracht 5 voor ons als verhuurder van zeiljachten met stip op nummer 1 is komen te staan.

  De jachten zelf zijn allemaal keurig onderhouden, voorzien van alle noodzakelijke materialen (zowel qua navigatie als keukengerei etc.) en heel schoon. Peter en Yvette hebben voor ons een lesdag op maat samengesteld, waarbij zowel ik als schipper als de minder ervaren bemanning op eigen niveau en in een plezierige sfeer het vertrouwen in motormanouvreren en zeilen hebben (her)ontdekt en verder uitgebreid.

  De Compagnieshaven is een goed te bereiken/parkeren vertrekpunt met alle faciliteiten en gezelligheid op loopafstand. Dit alles en vooral de goede verzorging door Yvette en Peter maakt dat wij heel graag en snel terug komen bij Windkracht 5!

  Mariska van Oeffelen

  Beantwoorden
  • Peter en Yvette van Wier
   Peter en Yvette van Wier zegt:

   Dank je wel voor jouw woorden Mariska! Een positieve reactie op ons werk is voor ons bijzonder waardevol. Ondanks pittig weer bleven jullie enorm enthousiast en hebben jullie je verblijf zelfs verlengd en er een leerzame tijd van gemaakt. We zien jullie graag terug in Enkhuizen! Groetjes ook aan Steven van Peter en Yvette

   Beantwoorden
 4. Martijn Walrave
  Martijn Walrave zegt:

  Met ons gezin de afgelopen 2 weken op vakantie geweest met het prachtige jacht Anouchka. Wat een heerlijk schip! We zijn in verschillende havens aan het IJsselmeer geweest, in Friesland en op de Wadden (Harlingen en Terschelling).
  De boot is prachtig uitgerust, met mooi teakdek, alles netjes en schoon, heel erg fijn om mee te varen.
  Fijne ontvangst door Peter en Yvette, zowel bij vetrek als bij het terugbrengen van de boot.
  Onze jongens (3 en 5) wilden in Enkhuizen de boot niet meer af, ze wilden aan boord blijven en niet terug naar huis.

  Dit smaakt zeker naar meer!

  Jessica & Martijn

  Beantwoorden
 5. Mark Klopstra
  Mark Klopstra zegt:

  Afgelopen weekend weer een heerlijk zeilweekend gehad. Dit keer op Anouchka, een schitterende Bavaria 33 met teakdek, luxe inrichting (grote natte cel!) en prima vaareigenschappen. Zoals we gewend zijn bij Windkracht 5 is alles super schoon, fris en keurig onderhouden.

  Begin volgend seizoen zijn wij weer van de partij!

  Mark en Dorota klopstra

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *