Bavaria 41 Cruiser 2016
VERKOCHT

Bavaria 41 te koop

Bavaria 32 Cruiser 2012
VERKOCHT

Bavaria te koop (verkocht)

Bavaria 36 Cruiser 2014
VERKOCHT

Bavaria 36 te koop (verkocht)

Bavaria 40 Cruiser 2013
VERKOCHT

Bavaria 40 te koop (verkocht)

Gebruikt Bavaria te koop Zeiljachten in perfecte staat kopen?

In een perfecte staat van onderhoud biedt Zeilbotenverhuur WINDKRACHT5 haar gebruikte Bavaria zeiljachten te koop aan: Bavaria 34 en  Bavaria 37 en  Bavaria 41  

Niet alleen in de winterperiode maar na elke verhuur worden onze zeiljachten grondig geïnspecteerd en indien nodig gerepareerd. Een perfecte staat van onderhoud heeft Zeilbotenverhuur WINDKRACHT5 hoog in het vaandel.

Windkracht 5 B.V. investeert jaarlijk middels haar Buy and Charter concept in nieuwe modellen Bavaria zeiljachten.

Als jachtverhuurder is het voor ons meest handig de jachten na het vaarseizoen te verkopen. Zelfs in de wintermaanden komen er boekingen binnen voor het komende vaarseizoen. Vaak kunnen we bij verkoop verhuur overzetten op een ander jacht maar hoe verder het seizoen vordert hoe lastiger.
Wanneer het bespreekbaar zou zijn dat uw jacht na de aankoop nog een paar keer wordt verhuurd dan is
Bel voor een afspraak 06 441 881 96 en kom vrijblijvend een kijkje nemen in Enkhuizen.

Overweegt u de aanschaf van een gebruikt zeiljacht dan kunt u het jacht natuurlijk eerst een paar dagen huren en mocht u tot koop overgaan dan wordt de huurprijs vanzelfsprekend van de koopsom afgetrokken.

Waarom BAVARIA te koop?

Wij verhuren en verkopen uitsluitend Bavaria zeiljachten omdat wij uit ervaring weten dat Bavaria degelijke jachten bouwt met goede zeileigenschappen. Bovendien kunnen wij bij Bavaria Giebelstadt alle benodigde originele onderdelen bestellen.
In de afgelopen 18 jaar hebben wij als jachtverhuurder de Bavaria’s regelmatig met andere merken vergeleken. Telkens komen we echter toch weer uit op het merk BAVARIA. Bavaria heeft in de loop der tijd een geweldige ontwikkeling doorgemaakt, die wij van zeer dichtbij hebben meegemaakt.