Bavaria 32 uit 2012 Enkhuizen

Bavaria 32 “Parel”

Heeft u met de Bavaria 32 Cruiser “Parel” gezeild?

Wij hopen dat dit zeiljacht u goed is bevallen. Uw ervaring kan van grote waarde zijn voor volgende huurders.
Wanneer u hier een beoordeling wilt achterlaten over uw ervaringen met de Bavaria 32 ‘Parel’stellen wij dat zeer op prijs.
Hartelijk dank en groetjes van Peter en Yvette!

Heeft u interesse in de Bavaria 32 Cruiser?

Lees hier parktijkervaring van eerdere huurders van dit zeiljacht. Waardevolle informatie voor het maken van een weloverwogen keuze.

6 antwoorden
 1. Tom Huisman
  Tom Huisman zegt:

  Afgelopen twee weken alweer een super ervaring gehad met een jacht van Windkracht5! De Parel was in zeer goede staat, een heerlijke boot voor ons gezin. (twee volwassenen en twee kids van 10 en 13).
  Heerlijk gezeild langs het IJsselmeer en op de Wadden. Top service van Peter en Yvette, mocht het nodig zijn dan zijn ze altijd direct bereikbaar en komen met goede adviezen en/of prima oplossingen.

  We komen zeker terug!

  Beantwoorden
 2. Corinne
  Corinne zegt:

  Bavaria 32 Cruiser ”Parel”

  In juli 2014 2 weken mogen varen met de Parel, in parelachtig weer, in een parelachtige omgeving (de Wadden). En wat is het dan genieten: aankomen in één van de Waddenhavens, waar het wel druk was maar waar er toch steeds een mooie ligplaats voor de Parel te vinden was, en waar we dan -na een mooie zeiltocht- het zwemplateau uitgooiden en heerlijk gingen zwemmen en rubberbootje varen voor de kids.
  Dit was zeilen in Nederland in ”Caribbean Style”. Twee weken mooi weer en steady wind, 3-6 Bft. En dan is de Parel een prachtig schip voor een gezin met 2 volwassenen en 2 kinderen. Ruim van binnen, voorzien van alle gemakken, goede bedden en prima zeileigenschappen (incl. makkelijk bedienbaar rolgrootzeil).
  En wat ook niet onvermeld mag blijven: als je aan boord komt, ziet het schip er picobello en schoon uit. En dat is fijn!
  Verder dank voor de goede zorgen en persoonlijke benadering van Peter en Yvette. Complimenten!
  We hebben genoten dus!

  Hartelijke groet, Corinne

  Beantwoorden
 3. Fleur
  Fleur zegt:

  Perfect.

  schone boot, alles erop en eraan, heldere en snelle feedback in het huren, goede uitleg vooraf, snelle response bij een vraag tijdens de huurperiode, en zeer aardige en vriendelijke mensen. Kortom, een aanrader!

  Beantwoorden
 4. Martijn
  Martijn zegt:

  Vertrekhaven is top! De bavaria 32 heeft zeer goede drijvende eigenschappen ;-)
  Zonder gekheid, prima schip voor het IJsselmeer eo., lekker ruim voor 4 man, voor een prima prijs. Zeer eenvoudig zeilbaar schip, het grootzeil is een fluitje van een cent. Verhuurders zijn lekker flexibel, prettige lui.

  Beantwoorden
 5. E Verheijden
  E Verheijden zegt:

  Dit jaar eindelijk weer eens gaan zeilen, na een aantal jaar niet gevaren te hebben met erg jonge kinderen. Al heel snel besloten om een tweede week bij te boeken.
  De Compagnieshaven in Enkhuizen is wat ons betreft een perfecte uitvalsbasis voor IJsselmeer, Waddenzee en Friesland.
  Reservering en ontvangst waren zeer plezierig geregeld en het schip lag er keurig bij: goed uitgerust, keurig onderhouden en brandschoon. De Bavaria 32 mag de kleinste zijn in de WK5-vloot; voor een gezin met drie kinderen is dit schip ruim genoeg. Dank zij de bediening vanuit de kuip en het rolgrootzeil is het schip ook makkelijk om alleen te varen.
  Wij komen graag nog eens terug.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *