Zeilboot huren

Zeilbotenverhuur Windkracht 5 heeft een eigen vloot met 10 Bavaria zeiljachten. Windkracht 5 verhuurt luxe uitgeruste zeilboten vanuit de zeer geliefde Compagnieshaven in Enkhuizen. U kunt bij ons de nieuwste modellen Bavaria zeiljachten huren van 33 t/m 41 ft. Een zeilboot huren bij Windkracht 5 betekent onbezorgd zeilen op het IJsselmeer Markermeer, de Friese Meren, de Waddenzee en de Noordzee.

Wilt u een zeilboot huren voor een dag, (lang) weekend, (mid)week of langer vraag dan nu een offerte aan, wij helpen u graag bij het huren van een geschikte zeilboot.

Luxe uitgeruste zeiljachten

Onze zeiljachten zijn luxe uitgerust. Alle zeiljachten hebben een buiskap, automatische zwemvesten, lifelines, marifoon, kaartplotter, Tri-lens radarreflector (Tridata), Webasto verwarming in alle hutten,toilet, douche (binnen en buiten met warm water), fornuis, oven, koelbox en een ondiepe kiel.

Rondom alle huurjachten is een fraaie stootrand aangebracht. Deze schuurlijst ziet er niet alleen heel mooi uit ze behoed het zeiljacht in veel gevallen voor vervelende krassen. Manoeuvreren en de box in- en uitvaren was nog nooit zo gemakkelijk.

U kunt een zeilboot huren met rol-of traditioneel zeil, comfort-seats, bimini, boegschroef en klapschroef.

Wanneer u een zeilboot huurt bij Windkracht 5 kunt u verschillende extra’s bijhuren zoals: beddengoed, handdoeken, zeilpakken, bijboot, reddingsvlot en zelfs een schipper. Meer weten over de mogelijkheden om een zeilboot te kunnen huren?

Zeilboot huren vanuit de Compagnieshaven Enkhuizen

De Compagnieshaven is prima bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto (afgesloten parkeerterrein). Wanneer u een zeilboot huurt bij Windkracht 5 ontvangt u bij inlevering van de zeilboot een parkeerkaart, waarmee u de haven kosteloos kunt verlaten.

De jachthaven ligt direct aan het IJsselmeer u kunt alle kanten uitvaren zonder voor een brug of sluis te hoeven wachten. Een zeilboot huren voor een tocht naar Friesland, de Wadden en zelfs de Noordzee is prima mogelijk vanuit Enkhuizen.

Windkracht 5 heeft op steiger A (en kop H) haar eigen vaste ligplaatsen met gratis walspanning, water en Wifi.
Beschikbare huurjachten vindt u via de oranje button ‘PRIJZEN EN BESCHIKBAARHEID’ (ga vrijblijvend door zonder in te loggen).

Op het grote terrein van de Compagnieshaven vindt u het havenkantoor met loungeruimte, wasruimte en modern sanitair. Verder is er een supermarkt, watersportwinkel, speeltuin en restaurant.

Waar ooit VOC schepen lagen ligt nu de WINDKRACHT 5 vloot. U wandelt vanuit de haven zo de binnenstad van Enkhuizen in. Een nostalgisch stadje met gezellige (vis)restaurantjes en leuke winkeltjes (vrijdag koopavond).

Mogelijkheden zeilboot huren Windkracht 5

De mogelijkheden zijn ongekend bij Zeilbotenverhuur Windkracht 5.

Een dag met collega’s, een weekendje weg met vrienden, een zeilvakantie met het gezin of een grote verrassing voor uw partner, wij helpen u graag met de slingers en ballonnen, bubbels en bier aan boord.

Een zeilboot huren voor een korte of langere periode wij maken graag een offerte.
Zeilen over het Markermeer langs Hoorn, Edam, Volendam, Monnickendam zo naar het IJ in Amsterdam.
Een zeiltocht over de Friese Meren langs Stavoren, Heeg, Sneek en Lemmer of een onvergetelijke zeilvakantie over de Waddenzee
Zelfs zeezeilen over de Noordzee naar Engeland, Zweden of Helgoland behoort tot onze mogelijkheden!

Wilt u een zeilboot huren maak dan uw keuze uit ons geweldige aanbod luxe uitgeruste Bavaria zeiljachten. Laat ons weten wat uw wensen zijn en bel gerust 06 441 881 96.

Windkracht 5 Enkhuizen

Beschikbare huurjachten vindt u via de oranje button (ga door zonder in te loggen) of vraag een offerte aan.

prijzen-beschikbaarheid
offerte-aanvragen

Voordelen zeilboot huren Windkracht 5

  • Windkracht 5 verhuurt nieuwe Bavaria zeiljachten
  • Een zeilboot huren met een luxe uitrusting
  • Windkracht 5 huurjachten hebben vaste ligplaatsen in de Compagnieshaven Enkhuizen (direct aan ’t IJsselmeer)
  • De Compagnieshaven heeft goede parkeergelegenheid en faciliteiten
  • Windkracht 5 streeft ernaar dat u zo vroeg mogelijk aan boord kunt
  • Windkracht 5 biedt goede service en flexibiliteit (ook wanneer u onderweg bent met het huurjacht)
  • Bij Windkracht 5 kunt u een zeilboot huren met vroegboekkorting en klantenkorting (voor terugkerende huurders)