Zeilboot huren

Met een eigen vloot van 11 Bavaria zeiljachten is Zeilbotenverhuur Windkracht 5 een professionele zeiljachtverhuurder in Nederland. Vanuit de Compagnieshaven in Enkhuizen kunt u de verschillende Bavaria zeiljachten huren voor 2 t/m 8 personen. Een onbezorgde zeilvakantie in Nederland op het IJsselmeer, het Markermeer, de Friese Meren, de Waddenzee en de Noordzee begint allereerst met een zeilboot huren en bovendien windkracht 5.

Een zeilboot voor een dag, (lang) weekend, (mid)week of langer wij helpen u graag op weg. Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Mogelijkheden zeilboot huren Windkracht 5

De mogelijkheden voor verhuren zijn ongekend bij Zeilbotenverhuur Windkracht 5.

Een dag een zeilboot huren met collega’s, een weekendje weg met vrienden, een zeilvakantie in Nederland met het gezin of u huurt een Bavaria als verrassing voor uw partner, wij helpen u graag bij uw keuze en eventueel met slingers, ballonnen, bubbels en bier aan boord.

Met een Bavaria zeilboot over het Markermeer langs Hoorn, Edam, Volendam, Monnickendam zo naar het IJ in Amsterdam.
Een zeiltocht over de Friese Meren langs Lemmer, Stavoren, Heeg en Sneek of een onvergetelijke zeilvakantie over de Waddenzee naar de Waddeneilanden: Terschelling, Vlieland en Ameland.
Zelfs zeezeilen over de Noordzee naar Engeland, Zweden of Helgoland behoort tot onze mogelijkheden!

Een zeilboot huren voor een korte of langere periode, maak uw specifieke zeilwensen kenbaar en wij maken graag een offerte voor u of bel gerust 06 441 881 96.

Luxe uitgeruste Bavaria zeilboot

Onze zeiljachten zijn luxe uitgerust met een buiskap, automatische zwemvesten, lifelines, marifoon, kaartplotter, Tri-lens radarreflector (Tridata), Webasto verwarming in alle hutten, toilet, douche (binnen en buiten met warm water), fornuis, oven, koelbox en een ondiepe kiel. Voorts kunt u een zeilboot kiezen met een rol- of conventioneel zeil, bimini, boegschroef en klapschroef.

Rondom onze zeiljachten is een stootrand aangebracht. Deze schuurlijst ziet er niet alleen fraai uit ze behoed het zeiljacht in veel gevallen voor vervelende krassen. Manoeuvreren en de box in- en uitvaren was nog nooit zo eenvoudig.

U kunt kiezen uit het huren verschillende extra’s  zoals: beddengoed, handdoeken, zeilpakken, bijboot, reddingsvlot, comfort seats en zelfs een schipper.

Zeilboot huren vanuit de Compagnieshaven Enkhuizen

De Compagnieshaven is prima bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto (afgesloten parkeerterrein). Windkracht 5 heeft vaste ligplaatsen met gratis walspanning, water en Wifi op steiger A en kop H. De jachthaven ligt direct aan het IJsselmeer. U kunt wanneer u maar wilt alle kanten uit zeilen zonder voor een brug of sluis te hoeven wachten. Een zeiltocht in Nederland plannen gaat uitstekend vanuit Enkhuizen naar Friesland (Lemmer), de Wadden (Terschelling) en zelfs de Noordzee.

Op het grote terrein van de Compagnieshaven vindt u het havenkantoor met loungeruimte, wasruimte en modern sanitair. Verder is er een supermarkt, watersportwinkel (zeilkleding huren), speeltuin en restaurant.

Waar ooit VOC schepen lagen ligt nu de WINDKRACHT 5 vloot. Vanaf uw moderne Bavaria zeilboot wandelt u zo de binnenstad van Enkhuizen in. Een nostalgisch stadje met gezellige (vis)restaurantjes en leuke winkeltjes (vrijdag koopavond).

Wilt u een zeilboot huren maak dan uw keuze uit ons geweldige aanbod luxe uitgeruste Bavaria zeiljachten.

zeilboot-overzicht

Beschikbare Bavaria zeilboten en huurprijzen vindt u via de oranje button (ga door zonder in te loggen) of vraag een offerte aan.

prijzen-beschikbaarheid
offerte-aanvragen

Voordelen zeilboot huren Windkracht 5

  • Nieuwe Bavaria zeiljachten
  • Een zeilboot huren met een luxe uitrusting
  • Vaste ligplaatsen in de Compagnieshaven Enkhuizen (direct aan ’t IJsselmeer)
  • De Compagnieshaven heeft goede parkeergelegenheid en faciliteiten
  • Zo vroeg mogelijk aan boord
  • Windkracht 5 biedt goede service en flexibiliteit (ook onderweg met het huurjacht)
  • Een zeilboot huren met vroegboekkorting en klantenkorting (voor terugkerende huurders)